Ansatte

Gro Røsok
Kiropraktor / 40691700 / post@kirohuset.nhn.no

Autorisert kiropraktor og medlem av norsk kiropraktorforening siden 1992. Utdannet i Sør England. Har siden dette arbeidet i privat praksis i Elverum og har nå over 25 års erfaring med utredning, behandling og rehabilitering av både akutte og kroniske lidelser knyttet til ledd, sener, muskler og nerver. Har en mastergrad innen Diagnostisk ultralyd anvendt på sener, muskler, nerver og ledd. Daglig leder og eier av Kiropraktorhuset Elverum. Har interesse innen forskning og klinikken er del av et forskningsnettverk. 

Interessefelt

Lang erfaring og faglig interesse innen utredning og behandling av stivhet og smertetilstander i nakke, brystrygg, korsryggrygg, bekken og hofter. I tillegg hodepine og kjevesmerter.

Er også interessert  i årsaker til smerter og funksjonsnedsettelse i ledd utenfor ryggsøylen. Arbeider mye med skuldre  og med fot og ankel problematikk. Utfører  analyser for å kartlegge behov for innleggssåler.

Som et resultat av spesiell kompetanse innen ultralyd diagnostikk gis et komplett tilbud om utredning og passende behandling og opptrening av lidelser knyttet til sener, slimposer, muskler og ledd.

Tverrfaglig samarbeid er et interessefelt og all rehabilitering foregår i tett samarbeid med fysioterapeutene ved klinikken. 

Videreutdannelse

 Master grad fra Universitetet i Bournemouth innen spesialiteten diagnostisk ultralyd anvendt på muskel og skjelett apparatet, Mottok graden i 2015 med høyeste utmerkelse.

Publikasjoner

Medforfatter i 3 artikler publisert i vitenskaplige tidsskrift.

Kurs

Deltar i stor grad på kurs i inn og utland. 

Medlemskap

Medlem av Norsk Kiropraktor forening.

Norsk ultralyd forening

Dansk ultralyd forening

 

Kristin Lund Enersen
Fysioterapeut / 40691700 / post@kirohuset.nhn.no
Uteksaminert Fysioterapeut Mensendieck fra Oslo i 1999

Idrett grunnfag 1994
Idrett mellomfag 1995

Medlem i Norsk Fysioterapeutforbund
Medlem faggruppe for idrettsfysioterapi
Medlem faggruppe for Mensendieck fysioterapi

Har jobbet på Kiropraktorhuset Elverum fra 2013.
Har tidligere 9 års erfaring med klinisk fysioterapi kombinert med bedriftshelsetjeneste fra et privat legesenter. Dette har gitt en god erfaring i hvordan forebygge muskel- og skjelettplager og hvordan behandle allerede oppståtte plager.

Praksisen har gitt god erfaring i behandling av ulike muskel- og skjelettplager, og da mest behandling av plager i nakke, skuldre, rygg, knær og hofter. Manuelle fysioterapiteknikker kombinert med veiledet trening på benk og i sal er viktig for varig endring. Manuelle teknikker som brukes er massasje, tøyninger, akkupressur, nåler og kinesiotaping. I tillegg er veiledet trening med fokus på avspenningsøvelser, tøyningsøvelser og styrkeøvelser sentralt for best mulig resultat av oppfølgingen.
Anne Lise Rønningen
Kiropraktor / 40691700 / post@kirohuset.nhn.no

Mastergrad i kiropraktikk fra Institutt for Idræt og Biomekanik ved Syddansk Universitet i Odense, Danmark 2013. 6 års erfaring i privat praksis på Hadeland og i Lørenskog.

Medlem av Norsk Kiropraktor Forening, MNKF

Utreder og behandler både akutte og mer kroniske tilstander i nerve-, muskel- og skjelettsystemet.

Er spesielt interessert i nakke, brystrygg, korsrygg, bekken, svimmelhet og hodepine. Har også erfaring med utredning og behandling av asymmetrier hos spedbarn, rygg, nakke og hodepine hos barn i tillegg til bekken relaterte plager hos gravide.

Behandler med ulike typer kiropraktiske teknikker, trykkbølge, tørrnåler og bløtvevsteknikker, herunder triggerpunktsbehandling, graston og tøyeteknikker

Opptatt av pasientens egeninnsats som en del av behandlingen, i form av øvelser, ergonomi og tøyning både i akutt fase og med mer forebyggende fokus.

Anne Lise deltar jevnlig på kurs i inn og utland og legger vekt på å holde seg faglig oppdatert.

 
Benjamin Aavik
Kiropraktor / 40691700 / post@kirohuset.nhn.no

Benjamin ble i 2019 uteksaminert med en mastergrad i kiropraktikk ved AECC i England. Han er medlem av Norsk Kiropraktorforening.
Utreder og behandler både akutte og kroniske plager i hele bevegelsesapparatet, inkludert skuldre, armer, håndledd, hofter, knær og ankler.

Han har faglige interesser innenfor idrettsrelaterte skader, kjeveproblematikk, hodepine/svimmelhet. Dette er områder han ønsker å tilegne seg videre kompetanse innen.
Han gjennomførte i 2019 og 2020 NIMI Idrettsmedisinsk grunnkurs trinn 1 og 2.

Benjamin verdsetter en helhetlig oppfølging av pasienten, hvor han utover leddkorrigering og bløtvevsteknikker også benytter seg av tørrnåler, instrumentassisterte teknikker og treningsøvelser i sitt arbeid.

Benjamin bruker også trykkbølgebehandling.

Jonas Enkerud
Fysioterapeut / 40691700 / post@kirohuset.nhn.no
Siri Nilsgård
Fysioterapeut / 40691700 / post@kirohuset.nhn.no

Uteksaminert fysioterapeut fra Høgskolen i Oslo og Akershus 2015, studieretning Mensendieck. 

Medlem Norsk Fysioterapeutforbund.

Studert Idrett- og bevegelsesvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). 

Amalie Louise Øvergaard
Kiropraktor / 40691700 / post@kirohuset.nhn.no
Amalie ble uteksaminert ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i 2016. Hun jobbet sine første år som kiropraktor i London før hun flyttet tilbake til Norge.

Medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Amalie har alltid likt det å kunne hjelpe personer med plagene deres uten å måtte benytte medisiner eller operative tiltak. Som kiropraktor jobber hun mye med nakke og ryggsmerter, men også med hodepine, kjeveproblematikk, skuldersmerter og andre plager i bevegelsesapparatet.

Amalie har bred erfaring og spesialisering innen behandling av gravide og spedbarn/barn. Dette fagfeltet er hennes spesialfelt. Hun jobber blant annet med kolikk, refluksplager, stramt tungebånd, torticollis og asymmetri i nakke/kropp hos barn, samt bekkenproblematikk og isjas hos gravide. Hun er sertifisert i webster teknikk og utfører også kranium behandling på spedbarn. Hun utarbeider hjemmetreningsprogram for gravide og barn ved behov, for å forebygge ytterligere ubehag og plager.