Ansatte

Gro Røsok
Kiropraktor / 40691700 / post@kirohuset.no

Autorisert kiropraktor og medlem av norsk kiropraktorforening siden 1992. Utdannet i Sør England. Har siden dette arbeidet i privat praksis i Elverum og har nå over 25 års erfaring med utredning, behandling og rehabilitering av både akutte og kroniske lidelser knyttet til ledd, sener, muskler og nerver. Har en mastergrad innen Diagnostisk ultralyd anvendt på sener, muskler, nerver og ledd. Daglig leder og eier av Kiropraktorhuset Elverum. Har interesse innen forskning og klinikken er del av et forskningsnettverk. 

Interessefelt

Lang erfaring og faglig interesse innen utredning og behandling av stivhet og smertetilstander i nakke, brystrygg, korsryggrygg, bekken og hofter. I tillegg hodepine og kjevesmerter.

Er også interessert  i årsaker til smerter og funksjonsnedsettelse i ledd utenfor ryggsøylen. Arbeider mye med skuldre  og med fot og ankel problematikk. Utfører  analyser for å kartlegge behov for innleggssåler.

Som et resultat av spesiell kompetanse innen ultralyd diagnostikk gis et komplett tilbud om utredning og passende behandling og opptrening av lidelser knyttet til sener, slimposer, muskler og ledd.

Tverrfaglig samarbeid er et interessefelt og all rehabilitering foregår i tett samarbeid med fysioterapeutene ved klinikken. 

Videreutdannelse

 Master grad fra Universitetet i Bournemouth innen spesialiteten diagnostisk ultralyd anvendt på muskel og skjelett apparatet, Mottok graden i 2015 med høyeste utmerkelse.

Publikasjoner

Medforfatter i 3 artikler publisert i vitenskaplige tidsskrift.

Kurs

Deltar i stor grad på kurs i inn og utland. 

Medlemskap

Medlem av Norsk Kiropraktor forening.

Norsk ultralyd forening

Dansk ultralyd forening

 

Kristin Lund Enersen
Fysioterapeut / 40691700 / post@kirohuset.no
Uteksaminert Fysioterapeut Mensendieck fra Oslo i 1999

Idrett grunnfag 1994
Idrett mellomfag 1995

Medlem i Norsk Fysioterapeutforbund
Medlem faggruppe for idrettsfysioterapi
Medlem faggruppe for Mensendieck fysioterapi

Har jobbet på Kiropraktorhuset Elverum fra 2013.
Har tidligere 9 års erfaring med klinisk fysioterapi kombinert med bedriftshelsetjeneste fra et privat legesenter. Dette har gitt en god erfaring i hvordan forebygge muskel- og skjelettplager og hvordan behandle allerede oppståtte plager.

Praksisen har gitt god erfaring i behandling av ulike muskel- og skjelettplager, og da mest behandling av plager i nakke, skuldre, rygg, knær og hofter. Manuelle fysioterapiteknikker kombinert med veiledet trening på benk og i sal er viktig for varig endring. Manuelle teknikker som brukes er massasje, tøyninger, akkupressur, nåler og kinesiotaping. I tillegg er veiledet trening med fokus på avspenningsøvelser, tøyningsøvelser og styrkeøvelser sentralt for best mulig resultat av oppfølgingen.
Anne Lise Rønningen
Kiropraktor / 40691700 / post@kirohuset.no
Anne Lise er utdannet kiropraktor fra Syddansk Universitet i Odense i 2013. Jeg begynte på Kiropraktorhuset Elverum sommeren 2019, og har tidligere jobbet på tverrfaglig kiropraktorklinikker både i Lørenskog og på Hadeland. Anne Lise er medlem av Norsk Kiropraktor Forening, MNKF.

En førstegangskonsultasjon hos meg består av samtale (anamnese), en grundig undersøkelse, informasjon om diagnosen(e) jeg setter og plan for behandlingsforløp, og naturligvis behandling der det er indikasjon for dette. Jeg behandler pasienter i alle aldre – 0-100 år, med små og store plager.

Som kiropraktor er det viktig for meg at den enkelte pasient føler seg sett, hørt og ivaretatt, samt forstår diagnosen og plan for behandling og oppfølging, slik at vi sammen kan oppnå best mulig behandlingsforløp og resultater.

Behandlingene som gis er oftest en kombinasjon av ulike teknikker. Jeg benytter meg blant annet av leddjustering/manipulasjonsbehandling, triggerpunktsbehandling, tørrnåling/dryneedling, aktive og passive tøyningsteknikker, medisinsk laser, trykkbølgebehandling og graston(bindevevsmobilisering). I tillegg gis ofte relevante øvelser i henhold til pasientens ønsker og gjennomføringsgrad. Du kan risikere å få hjemmelekser da egeninnsats ofte er hensiktsmessig for best mulig fremgang og fordi det har forebyggende faktor

Jeg er spesielt interessert i nakke, hodepine og svimmelhet, herunder krystallsyke, men også føtter, bekken og korsrygg. Jeg utreder og behandler tilstander relatert til hele muskel-, nerve- og skjelettsystemet. Jeg har også erfaring med å behandle barn fra nyfødt alder, samt gravide.

Jeg ser på klinikken som et team - og nøler ikke med å benytte meg av mine kollegaers spisskompetanser. Jeg nøler ikke med å kommunisere og drøfte med din fastlege eller annet relevant helsepersonell i de tilfeller jeg vurderer det hensiktsmessig.

Anne Lise deltar jevnlig på kurs i inn- og utland, og anser det som en selvfølge å holde seg faglig oppdatert – dette er også veldig motiverende.

Jeg har tatt kurs blant annet i;

· Ulike behandlingsteknikker av både ryggsøyle, bekken.

· Behandling av gravide og babyer

· Dry needling/nålebehandling

· Graston/instrument teknikk fascie og bindevev

· Trykkbølgebehandling

· Laserbehandling

· Jeg holder meg også oppdatert innen differensial diagnoser, herunder nevrologi, radiologi, revmatologi, ortopedi, onkologi, hodepine, akutt medisin med mer.

Når jeg ikke er på jobb er jeg aktiv med familien og jakthunden Happy.
Jonas Enkerud
Fysioterapeut / 40691700 / post@kirohuset.no
Siri Nilsgård
Fysioterapeut / 40691700 / post@kirohuset.no

Uteksaminert fysioterapeut fra Høgskolen i Oslo og Akershus 2015, studieretning Mensendieck. 

Medlem Norsk Fysioterapeutforbund.

Studert Idrett- og bevegelsesvitenskap ved Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU). 

Amalie Louise Øvergaard
Kiropraktor / 40691700 / post@kirohuset.no
Amalie ble uteksaminert ved Anglo-European College of Chiropractic (AECC) i 2016. Hun jobbet sine første år som kiropraktor i London før hun flyttet tilbake til Norge.

Medlem av Norsk Kiropraktorforening.

Amalie har alltid likt det å kunne hjelpe personer med plagene deres uten å måtte benytte medisiner eller operative tiltak. Som kiropraktor jobber hun mye med nakke og ryggsmerter, men også med hodepine, kjeveproblematikk, skuldersmerter og andre plager i bevegelsesapparatet.

Amalie har bred erfaring og spesialisering innen behandling av gravide og spedbarn/barn. Dette fagfeltet er hennes spesialfelt. Hun jobber blant annet med kolikk, refluksplager, stramt tungebånd, torticollis og asymmetri i nakke/kropp hos barn, samt bekkenproblematikk og isjas hos gravide. Hun er sertifisert i webster teknikk og utfører også kranium behandling på spedbarn. Hun utarbeider hjemmetreningsprogram for gravide og barn ved behov, for å forebygge ytterligere ubehag og plager.