Brystryggsmerter

Smerter mellom skulderbladene er svært vanlig.

Noe av årsaken til dette kan være at dette området er det minst bevegelige i ryggsøylen fordi ribbena fester seg på alle de tolv brystvirvlene og begrenser bevegligheten.

I tilllegg er dette området nært knyttet til skuldrene og musklene som styrer skulderbevegelsen. Problemer med skulder kan derfor få innvirkning på brystryggens funksjon.

Det oppstår ofte stivhet i leddforbindelsene i denne regionen og denne stivheten skaper i andre rekke smerte i varierende grad, men også muskulære ømme punkter.

Noen ganger kan smertene fra brystrygg og ribben stråle frem mot brystbenet og gi inntrykk av et hjerteinfarkt eller angina.

Kiropraktorene som arbeider ved Kiropraktorhuset i Elverum har en 5 årig universitetsutdannelse innen muskel og skjelett skader og har dermed bred kompetanse på å diagnostisere denne typen plager. Vi legger ellers vekt på et tverrfaglig samarbeid med din fastlege, men også fysioterapeut og bedriftshelsetjeneste slik at vi kan hjelpe deg med å finne en varig løsning for ditt problem.