Trening / rehabilitering

Søker du etter treningsråd som virker? Er du usikker på om det er lurt å trene, eller burde du holde deg i ro? Har du forsøkt å trene, men blir værre? Fordelen med å kontakte oss er at du får hjelp til å finne ut av hva som feiler deg og hva du kan gjøre for å bli bedre. Du blir ikke overlatt til deg selv, men kan støtte deg på vår lange erfaring og kunnskap på dette fagområdet. Kristin og Siri sin bakgrunn og erfaring kan du lese mer om under fanen "Om oss". Velkommen!

Har du vondt, men vet ikke egentlig hva som feiler deg?

Tror du at mye smerte betyr stor skade og at du bør være i ro?

Fordelen med å ta kontakt med oss er at du får en skikkelig undersøkelse av autoriserte fysioterapeuter og kiropraktorer, som vil gi deg en forklaring på hva og hvordan du kan bidra selv til å få det bedre.

Det er viktig for oss at rådene vi gir fungerer for deg i din travle hverdag. Du kan derfor velge om du vil ha et treningsopplegg som du kan gjøre hjemme, hos oss, som deltager i en av våre grupper eller på et annet treningssenter. 

Vi har treningsrom 

Treningskort:

Klippekort (10 klipp) kr 400,-

1 måneds kort kr 300,-

3 måneders kort kr 700,-

Gruppetrening :

"Etter jobb" gruppetrening er et supert tilbud for deg som ønsker å få effektiv trening under veiledning. Utover en rettere holdning og en sterkere kropp, kan du nyte fordelen av å være ferdig med treningen før middagen:-) Det betyr at du kan nyte kvelden med god samvittighet!

Treningen foregår på tirsdager og Siri er den behagelige fysioterapeuten som holder deg gående i en time denne ettermiddagen.

Ta kontakt med Mari i resepsjonen slik at du kan få den informasjonen du trenger for å være med. Ofte kommer flere kolleger fra samme bedrift eller venner som vil trene sammen til disse timene. Velkommen! 

Prisen er 1500 kr for ti ganger.